Da, detoxifierea are și ea secretele ei. Și e bine să le știi, mai ales dacă plănuiești să treci prin acest proces în viitorul apropiat. Vino la acest eveniment dacă:

 • 1.

  Vrei să afli mai multe despre corpul tău

 • 2.

  Vrei să înțelegi exact ce presupune procesul de detoxifiere și care sunt beneficiile sale

 • 3.

  Ai probleme de sănătate pe care nu știi cum să le mai gestionezi

 • 4.

  Îți dorești să pierzi din greutate într-un mod natural si sănătos

 • 5.

  Vrei să adopți un nou stil de viață, mai sănătos și nu știi care este cea mai buna cale pentru tine

 • 6.

  Sau pur și simplu, te simți foarte bine și vrei să te întreții pentru maximum de energie si vitalitate în fiecare zi.

Detoxifierea practicată într-un mod corect este un proces natural și ușor, cu rezultate încă din primele zile. Fie că iți dorești mai multă vitalitate, un tonus mai bun, să scazi în greutate sau să lupți mai ușor cu o problemă de sănătate, o cură de detoxifiere poate fi un bun aliat și începutul unui  stil de viață sănătos.

Dar… de unde începem?

În cadrul acestei prezentări, vom discuta despre cele 7 elemente de bază ale unui detox (fără suplimente medicamentoase) și cum se integrează acestea în viața ta. Vei înțelege mai bine cum poți lucra natural, în deplină armonie cu corpul tău. Vei vedea cat de bine îți va răspunde, cu condiția să îl ajuți și tu pe el, oferindu-i ceea ce are nevoie.

Vrei să vii? Perfect!

Te aștept pe data de 11 iunie 2015, ora 19:00 la Smart Change – Str. Erou Ion Călin nr. 19 să ne cunoaștem și să stăm de vorbă în cadrul unei prezentări despre cele 7 secrete prin care poți beneficia de o detoxifiere reușită.

Înscrierile se fac prin email la office.smartchange@gmail.com sau la telefon 0724 509 795. Dacă ai nevoie de informații suplimentare, te rog să suni aici: 0722 659 122.

ATENTIE: Intrarea este liberă dar locurile sunt limitate. Înscrie-te acum pentru a fi sigur/ă ca mai sunt locuri!

Preferi sa te contactăm noi?

În acest caz, te rog să completezi formularul de mai jos și vei fi contactat/ă în cel mai scurt timp posibil.
Atentie! Dupa completare vei primi si un cadou surpriza! 🙂

Am început acest site deoarece știu că uneori ai nevoie de susținere. Alteori de un sfat sau de o perspectivă nouă care să îți aducă rezolvarea unei probleme pe care o întâmpini. Sper ca articolele mele să îți fie de folos și să te bucuri citindu-le, la fel de mult pe cât mă bucur și eu atunci când le scriu. Iar dacă dorești să lucrăm împreună, vizitează pagina de coaching.