IMPORTANT: Datorită timpului meu limitat, în acest moment nu mai pot prelua noi persoane pentru coaching. Însă dacă ești 100% determinat să lucrăm, te rog să completezi formularul de mai jos pentru a intra pe lista de așteptare și te voi contacta în măsura în care apare timp disponibil. Mulțumesc!

Pentru mai multe informații te rog să citești lista celor mai frecvente întrebări, aflată în josul paginii.

Vom lucra împreună pe:

Activarea transformărilor profunde

Eliminarea blocajelor și limitelor din viața ta

Identificarea, controlul și folosirea emoțiilor în scopuri constructive

Îmbunătățirea relaționării și a comunicării (sociale și în cuplu)

Cum să îți construiești viața dorită pe toate planurile

Cum să ai o relație autentică, profundă și fericită cu partenerul tău

LISTĂ DE AȘTEPTARE - COACHING

4 + 0 = ?

1. Ce este coaching-ul?

Coaching-ul este cel mai rapid mod de a obține rezultatele dorite.

Prin coaching se deblochează potențialul unui om, ajutându-l să obțină cele mai bune performanțe în viața personală și profesională. Nu este o metodă tipică de învățare, în sensul că un coach te va ajuta să îți accesezi propriile resurse, în loc să îți transmită informațiile precum un trainer.

Prin coaching se obțin astfel soluții rapide, particularizate pe situația ta specifică. Rolul meu este să facilitez acest proces, folosind anumite metode și tehnici de lucru.

2. Este coaching-ul o formă de terapie?

Coaching-ul nu este terapie și nu înlocuiește rolul unui psiholog sau al unui psihiatru. Diferența principală este că psihologul se focalizează pe experiențele din trecut, ajutând pacientul să depășească blocajele și să meargă mai departe, în vreme ce ședințele de coaching se adresează prezentului și îmbunătățirii abilităților.

3. Care este diferența între mentoring și coaching?

Mentorul este un ghid care te ajută să înveți mai repede un set de abilități pentru a îți atinge obiectivele mai rapid. Diferența principală este de obicei faptul că mentorul este un om cu experiență pe domeniul vizat, în timp ce un coach nu are nevoie de astfel de experiență specializată.

4. Ședințele de coaching sunt confidențiale?

Absolut. Nu se pune problema altfel. Pentru ca o ședință de coaching să aibă rezultate, este necesară încrederea de ambele părți și siguranța că informațiile vor rămâne confidențiale. Așadar, dacă vom lucra împreună, numele tău și absolut tot ceea ce discutăm rămâne confidențial.

5. Care este costul, frecvența și durata unei ședințe?

Durata tipică este de o oră, iar frecvența se stabilește de la caz la caz. Dacă vom face mai multe ședințe, recomand o perioadă de 1-2 săptămâni, necesară asimilării și urmăririi rezultatelor. Costul depinde de tipurile de ședință, domeniile vizate, precum și numărul de ședințe și se va comunica direct.

6. Prin ce mijloace de comunicare se țin ședințele?

Ședințele se pot desfășura telefonic, prin Skype (audio sau video, în special pentru internațional) sau în persoană. Din rațiuni de timp și costuri primele două variante sunt de preferat, iar ședințele în persoană sunt rezervate pentru cazuri mai speciale.

7. Vreau să lucrăm împreună. Ce trebuie să fac?

Felicitări că ai luat această decizie! Te rog să completezi formularul de programare și te voi contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a discuta detaliile. De asemenea poți folosi și formularul de contact, poți să îmi scrii direct pe dan [@] truzzia [ . ] com sau să mă suni pe +40.722.659122.