Mă numesc Dan Truția, sunt life strategist și antreprenor. Am scris cărți, am dezvoltat comunități având ca teme nutriția și evoluția personală, susțin seminarii și dezvolt cursuri pe aceste subiecte. De asemenea, lucrez și în ședințe private de coaching pentru persoanele care își doresc rezultate rapide, particularizate pe nevoile lor.

„Change your life then change your mind”

Fără să știu, acest motto a fost parte din mine o lungă perioadă de timp.  Îmi era confortabil în timp ce administram două afaceri pornite de la zero, care o perioadă s-au bucurat de succes, dar care ajunseseră să se prăbușescă de la zi la zi. Îmi era confortabil în timp ce relația mea se stingea încet, în condițiile în care ne iubeam.

Atunci nu înțelegeam pentru că nu știam altă cale. Nu mă educasem în aceasta direcție. Și nici nu aș fi făcut asta dacă nu aș fi primit un ajutor neașteptat. La un moment dat, am primit o veste medicală năucitoare. A fost semnalul de care aveam nevoie pentru a începe seria de transformări profunde.

Astfel, am studiat nutriția sănătoasă și am început să o aplic. Au apărut noi întrebări. De la nutriție am trecut către studiul minții – acest instrument formidabil dar folosit atât de puțin. Așa am pus bazele noii mele vieți.

„Change your mind and life will change”

A fost un motto pe care l-am înțeles târziu, dar care acum îmi guverneaza fiecare zi.

Am fost freelancer, angajat, antreprenor și investitor. Cunosc emoția de a administra o afacere dar cunosc și frustrările și dorințele unui angajat. Având contact cu ambele părți, acest lucru îmi permite acum să am o viziune de ansamblu.

Am avut alături femei speciale care mi-au schimbat viața, dar și perioade în care am fost singur și nu înțelegeam de ce. Acum știu că o relație este de fapt reflexia relației cu tine și abia mai apoi cu partenerul. Am înțeles cât de importantă este o femeie de calitate pentru un bărbat și cum înflorește o femeie atunci când are o relație cu un bărbat autentic.

Singura constantă este schimbarea. De la frica de schimbare am ajuns să mă bucur de tot ceea ce oferă ea. În primul rând un nou ”eu”. Am ajuns la concluzia că indiferent de domeniul în care lucrezi, esențialul este propria persoană, ce valori te definesc, cine ești tu cu adevărat. Iar odată ce îți construiești un  „eu” folositor, comunicarea și relațiile inter-umane, profesionale și personale, sunt cele care te ajută să ai succes și să fii fericit.

Am văzut mulți oameni care fie nu își găsesc drumul în viață, fie au tot ceea ce le trebuie și sunt nefericiți. Astfel, am decis să îmi folosesc cunoștințele și experiența pentru a veni în ajutorul lor. Cred sincer că fiecare om are o flacără ce trebuie păstrată și crescută. Doar așa poți fi împlinit și fericit cu adevărat.

Astăzi, dupa mai mult de șase ani de când am început, visul și misiunea mea personală sunt să ajut oamenii. Sunt autor publicat, sunt terapeut Theta Healing, susțin workshopuri, am elaborat cursuri, sunt coach și cel mai important, încerc să îmi aduc contribuția personală și să ajut cât mai mulți oameni să fie fericiți, să aibă relații împlinite și o viață așa cum nu au crezut niciodată că se poate. Și cum, odată, nu am crezut nici eu că este posibil.

Îți mulțumesc că ești aici și sper să găsești lucruri utile pentru tine pe acest site. Dacă dorești să îmi scrii, poți folosi cu încredere pagina de contact.

Pentru mai multe informatii, vezi aici ce servicii iti pot oferi.

Iar dacă vrei să știi mai multe despre mine, apasă aici.